Touch Food

בישראל ישנו בזבוז רב של מזון. התמקדנו במסעדות ובבתי קפה כיוון שזה הכי מעניין אותנו.

שאלת המחקר שלנו: כיצד ניתן להפחית את בזבוז המזון  במסעדות ובבתי קפה?

הפתרון שלנו הוא שולחן טאצ’ שיהיה במסעדות ובבתי קפה ובו מגוון אפשרויות ללחיצה: הזמנת אריזות לשימור האוכל ולקיחתו הביתה, בחירת גודל המנה ועוד. בנוסף, עיצבנו פוסטרים ופליירים להעלאת המודעות, משחק טריוויה, חוברת עם מידע קצר ותמציתי על הנושא, ומתכונים להכנת אוכל משאריות מזון.

דילוג לתוכן