בישראל ישנו בזבוז רב של מזון. התמקדנו במסעדות ובבתי קפה כיוון שזה הכי מעניין אותנו.
שאלת המחקר שלנו: כיצד ניתן להפחית את בזבוז המזון במסעדות ובבתי קפה?
הפתרון שלנו הוא שולחן טאצ’ שיהיה במסעדות ובבתי קפה ובו מגוון אפשרויות ללחיצה: הזמנת אריזות לשימור האוכל ולקיחתו הביתה, בחירת גודל המנה ועוד. בנוסף, עיצבנו פוסטרים ופליירים להעלאת המודעות, משחק טריוויה, חוברת עם מידע קצר ותמציתי על הנושא, ומתכונים להכנת אוכל משאריות מזון.